Sedat Peker: Ahmet Hakan Darp Konusu

Sedat Peker, Ahmet Hakan salıdırısı ve darp edilmesi konusunda sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Sedat Peker’in Ahmet Hakan Saldırısı Hakkında Açıklaması

Kıymetli Dostlarım,

Cuma günü 16:30’da Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceğimiz ve ayrıca da konuşmacısı olarak katılacağım “TERÖRE LANET ET, ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK” mitingi, önce terör örgütlerine yakın haber sitelerinde gündeme getirildikten hemen sonra gazeteci Ahmet Hakan Bey’in uğradığı saldırıyla ilgili ismimin devamlı olarak bu olaya dahil edilmeye çalışılmasını büyük bir sabır ve hayretle takip etmekteyim.

Öncelikle beni yıpratmak için buradan kendine ekmek çıkarmaya çalışanlar sadece kendinizi komik duruma düşürürsünüz, başkada hiçbir şey yapamazsınız.Size bunu açık ve net olarak söylemek isterim.Zaten bu kötü olay yaşandığında Ahmet Hakan Bey’i arayarak geçmiş olsun dileklerimi ve üzüntülerimi ilettim. Ayrıca da evine geçmiş olsun çiçeği yolladım. Konuşmamız esnasında da bu olay yönlendirme amaçlı yaptırılmış olabilir.Bu şekilde de düşünmenizde fayda var diye de dostane bir şekilde tavsiyede bulundum.

Tavsiyede bulunmakla çok haklı olduğumu yaşanan gelişmelerden net olarak gözlemleyebilmemde zaten mümkün oldu. Gözaltına alınanlar polis ifadesinde başlıyorlar anlatmaya; bize 100 bin tl vereceklerdi.Ayrıca bize söylediklerine göre bu işin içinde POLİS var, MİT var REİS var… Başka ne var diye merak edip ifadeleri okumaya devam ettiğimizde detay olarakta CUMHURBAŞKANLIĞI için Kanlıca bölgesinde yapılan mevkiden de bahsettiklerini görüyorsunuz.

Ancak işin komik yanı bu adamlar, bu bilgileri niye verdiler diye baktığımızda polisten baskı gördük, diyorlar.Artık terör örgütü üyelerine bile işkence yapılmadığını aklı başında olan bütün herkes zaten biliyor. Başkaca diyebilirsiniz ki itirafçı olup cezadan kurtulmak istediler. ALLAH aşkına bu daha komik bir savunma olur. Çünkü işledikleri suçun cezası müebbet hapis değil ki üstlerini ele verip kurtulsunlar.Darp edilenin bırakın gazeteci olmasını Milletvekili bile olsa en fazla yatacakları 15-20 gündür ya da bilemediniz 1 aydır.

Tüm bu saçmalıkların fark edileceğini bildikleri için bu işi kurgulayanlar bence olaya daha bir mafyavari hava vermek adına sanıkların Savcılıkta ifadelerini değiştirmelerini istemişler. Ancak bütün her şey o kadar acemice yapılmış ki dikkatli bir gözle bakınca tezgah hemen açığa çıkıyor.Bütün sanıklar, ifadelerinde Ahmet Hakan’ın evini bulamadıkları için kendilerini azmettiren (yani aracı azmettiricinin) hala adresini bulamadınız diye onlara kızdığını belirtmişler.

Oysa ki Ahmet Hakan Bey’e sorulduğunda(kendiside zaten teyit edecektir ki)15 gün evvel ben, kendisinin evine sohbet etmek amacıyla misafirliğe gitmiştim. Eğer ki ben azmettirenlerden biriysem görev verdiğim adamlara mı bildiğim ev adresini 3-4 gündür arattırıyormuşum. İnsanlar seçim öncesi rakip olarak gördükleri kişilere ve partilere karşı şeytani planlar yaparken bir yerden açık vereceklerini maalesef ki hesaba katmıyorlar (Benim Ahmet Hakan Bey’in evine ziyarete gitmiş olabilme ihtimalimin varlığı gibi).

Bu olayları esas körükleyen ise hürriyet gazetesinin bir tane yazarının yaptığı haberdi. Ahmet Hakan Bey ile aralarında sözlü husumet bulunan genç bir AK Parti Milletvekili’nin sözde ALLAH ’tan yakalananlar SEDAT PEKER’in adamıymış, yoksa bunu da benden bilirlerdi, sözü gerekçe gösteriyor.

Bahsi geçen genç Milletvekili ile Serdar Ekşi isminde bir yakınım görüşmüşler.Milletvekili Beyefendi böyle bir şey demediğini, bunun yalan haber olduğunu söylemiş. Ben bu beyanı esas olarak kabul ederim.Eğer ki gazetecinin elinde bir ses kaydı varsa onu yayınlasın, o zaman cevap olarak benim de söyleyeceğim şeyler olur elbet…

Kıymetli Dostlarım, yaşamış olduğum sert hayatın şartları labirentleri ve çıkmaz sokakları bana hep şunu öğretmiştir; ‘‘Gözünün ilk gördüğü ve sana neredeyse yol levhalarının oklarıyla gösterilmeye çalışılan düşmanın, senin asla gerçek düşmanın olmadığıdır.’’

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER

Yorum Yok
Yorumunuz?