İşte yeni Samsung Galaxy Note 4

Tüm dünyada Apple’ın yeni telefonu beklenirken Samsung, 2014 Unpacked Episode 2 ismini verdiği  ürün tanıtım toplantısında bombaları birer birer patlattı.

Yeni Samsung Galaxy Note 4

 

samsung başkanı lee

samsung başkanı lee

Samsung etkinlik kapsamında aylardır beklenen akıllı cihazı  Galaxy Note 4′ü tanıttı.  Tanıtımı bizzat samsung başkanı Lee yaptı.

Samsung Galaxy Note 4 deri görünümlü arka kaplamaya sahip olacak. Parmak izi okuyucusuda bulunan telefon  QHD çözübürlüklü 5.7 inc süper AMELOD ekrana sahip olacak. Daha iyi özçekim için daha parlak ışığı alan geliştirilmiş ön kamerasıyla teknoloji severlerin karşısına çıkıyor. Hızlı şarj özelliği bataryayı sıfırdan 50 seviyesine 30 dakikada taşıyor. Cihaz Android 4.4.4 Kit Kat işletim sistemi ve en güncel TouchWiz kullanıcı arayüzüyle sunuluyor.  3 GB RAM ve  32 GB hafızaya sahip olacak cihaz 16 MB ana kamerayla boy gösterecek. Cihaz metal çerçeveyede sahip olacak.

Samsung Galaxy Note 4 ‘ün çok fonksiyonlu akıllı dolmakalemi ise ünlü kalem firması Mont Blanc üretecek. Samsung firması telefonu Note3 ile aynı fiyattan piyasaya sürmeyi planlıyor. Samsung Türkiye‘nin farklı bir karar almaması durumunda 2200 – 2300TL arasında satışa sunması bekleniyor.

 

yeni samsung galaxy note 4

yeni samsung galaxy note 4

 

Yorum Yok
Yorumunuz?